Over


Zorgoutlet De Betue, Helpt beter verder leven

Over Over
Welkom,

Zorgoutlet De Betue is een betrokken en professionele regionale aanbieder van nieuwe en gebruikte zorg- en hulpmiddelen. Naast verkoop, verhuren wij ook hulpmiddelen. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van scootmobielen, rollators, aangepast bestek, bedden, trapliften en overige hulpmiddelen. In onze showroom kunt u hulpmiddelen proberen voor u een keuze maakt. Dit is wel zo prettig voordat u een (grote) investering doet.

Onze showroom heeft ook een levensechte thuissituatie, waarin u kunt ervaren hoe het met moderne observatie- en communicatiemiddelen mogelijk is om bijvoorbeeld iemand met een dementie syndroom langer thuis te laten wonen. Deze apparatuur ontzorgt u enorm. De apparatuur garandeert niet dat er niets gebeurt, maar u kunt met minder spanning even boodschappen halen op of afstand bepalen of er direct iemand moet kijken bij de zorgbehoevende.

Al onze gebruikte producten worden zorgvuldig gecontroleerd door specialisten voor deze in de showroom te koop aan worden geboden. Alle kwetsbare punten van een product krijgen extra zorg. Bij scootmobiels wordt een testrapport geleverd.

Gebruikte en nieuwe producten krijgen bij ons garantie. Het is bij zorgoutlet De Betue mogelijk om een verzekering af te sluiten en een 24/7 pechhulp af te sluiten.

Het aanschaffen van een hulpmiddel moet zorgvuldig gebeuren. Vaak doen mensen dit voor het eerst in hun leven. Het is aan te bevelen om een afspraak te maken. We bespreken dan waar, wat en hoe vaak u iets gaat gebruiken zodat wij het best bijpassende product aan kunnen bieden. Bij complexe zaken schakelen wij een ergotherapeut in.

Voor de inkoop of in ontvangst name van gebruikte producten maken wij een afspraak. In overleg maken we de keuze of wij deze in consignatie verkopen of dat Zorgoutlet De Betue uw hulpmiddel overneemt.

Wij begrijpen goed dat u uw kind(eren) of iemand anders mee wil nemen naar onze showroom. Het is daarom ook mogelijk om in de avonduren of op zaterdag een afspraak te maken als dit beter uitkomt. Wij halen en bezorgen in de regio Schagen, Anna Paulowna en Den Helder.

U bent welkom bij Zorgoutlet De Betue, we maken graag een vers bakje koffie voor u.