Intelligent Personal EV Uitgerust met de nieuwste technieken, geeft WHILL Model C een nieuwe definitie aan mobiliteit, veiligheid, kwaliteit en gemak. Door gebruik van de revolutionaire OMNI voorwielen is de WHILL zeer stabiel op oneffen terrein en heeft deze een draaicircel van slechts 76cm. Daardoor is de WHILL uitermate geschikt voor gebruik zowel binnens- als buitenhuis. Mocht u verder weg willen, is dat ook geen probleem, de WHILL is in 3 delen uit elkaar te halen en past in de kofferbak van nagenoeg iedere auto. De 2 krachtige onderhoudsvrije motoren in combinatie met de OMNI wielen zorgen ervoor dat obstakels tot wel 5cm zonder problemen overbrugd kunnen worden. Door de WHILL te koppelen met uw smartphone via Bluetooth®, kunt u de gevoeligheid van de besturing aanpassen, de accustatus aflezen, de WHILL op slot zetten en kunt u de WHILL zelfs op afstand besturen. De WHILL is standaard voorzien van een USB laadaansluiting zodat u bijvoorbeeld uw telefoon onder het rijden op kan laden. Aan uw zitcomfort en ergonomie is ook gedacht. Zo is de hoogte van de rugleuning en armleuningen instelbaar en is de zitting eenvoudig in diepte en hoogte aan te passen. De WHILL is standaard voorzien van een comfortabel zitkussen en de rugleuninghoek kan eenvoudig zonder gereedschap worden ingesteld. Om gemakkelijk in te kunnen stappen zijn zowel de armleuningen als de voetplaat eenvoudig op te klappen. Zo heeft u de keuze een voorwaartse dan wel zijwaartse transfer te maken. Om te zorgen dat de WHILL geheel aan uw wensen voldoet, zijn er voldoende accessoires beschikbaar zoals bijvoorbeeld een handige boodschappenmand en een stokhouder. Ook aan het uiterlijk is gedacht, buiten het revolutionaire design is de WHILL ook nog eens leverbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren.


5495 
  • Merk: Whill, Mobility products
  • Verzending: 
  • RESTITUTIEBELEID: Wij hanteren de voorwaarden van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/consument-en-recht

Meer Informatie


Omniwielen

De OMNI-wielen zijn één geheel, bestaande uit 24 losse rollers. Elke roller kan zijwaarts draaien, waardoor een draaicirkel van 76 cm mogelijk is. Hierdoor kan er een grotere diameter wiel dan normaal worden toegepast, waardoor het overbruggen van obstakels tot wel 5 cm mogelijk is. 

Eenvoudig te bedienen

Volledige controle houden over de WHILL Model C is eenvoudig. Met slechts één beweging van je vingertoppen verplaats je jezelf naar voren en achter, links en rechts. Of je pakt natuurlijk gewoon je smartphone. Met de eenvoudige app kan de WHILL zelfs op afstand worden bediend! 

Overal naar toe

WHILL Model C is ontworpen om gemakkelijk uit elkaar te halen en in bijna iedere auto mee te nemen. Of het nu om een uitstapje naar het winkelcentrum gaat of een weekendje weg met de familie, Model C laat je de dingen doen die je voorheen voor onmogelijk hield.

Design

Door zijn revolutionaire design heeft de WHILL een moderne hedendaagse uitstraling. Om de WHILL verder te personaliseren kunt u kiezen uit maar liefste 8 verschillende kleuren en diverse accessoires.