Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid, Helpt beter verder leven

Welkom,

De Betue Hulpmiddelen & Toegankelijk is een betrokken en professionele aanbieder van nieuwe zorg- en hulpmiddelen in de regio Schagen, Hollandskroon, Den Helder en Texel. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van driewielfietsen, scootmobielen, rollators en rolstoelen. Hebben wij het niet in de winkel, dan kunnen wij het vaak alsnog bestellen.
In onze showroom kunt u hulpmiddelen proberen voor u een keuze maakt. Dit is wel zo prettig voordat u een (grote) investering doet.

Het aanschaffen van een hulpmiddel moet zorgvuldig gebeuren. Vaak doen mensen dit voor het eerst in hun leven. Het is aan te bevelen om een afspraak te maken. We bespreken dan waar, wat en hoe vaak u iets gaat gebruiken zodat wij het best bijpassende product aan kunnen bieden.

Wij begrijpen goed dat u uw kind(eren) of iemand anders mee wil nemen naar onze showroom. Het is daarom ook mogelijk om in de avonduren, vrijdag of zaterdag een afspraak te maken als dit beter uitkomt. Wij halen en bezorgen in de regio Schagen, Anna Paulowna en Den Helder.

Tevens begeleiden wij ondernemers om hun locaties zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij passen uw locatie aan zodat iedereen uw locatie kan bezoeken. Eventueel met het landelijke keurmerk toegankelijkheid (deze toetsing wordt door een onafhankelijk bedrijf uitgevoerd).

U bent welkom bij De Betue Hulpmiddelen & Toegankelijk, we maken graag een vers bakje koffie voor u.

Met vriendelijke groet,
Team De Betue Hulpmiddelen & Toegankelijk.
Over ons imageOver ons imageOver ons image