Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid, Helpt beter verder leven

Over ons....

Mensen in beweging krijgen: dat is waar Betue voor staat. We willen dat iedereen kan meedoen, van de dagelijkse dingen in huis tot deelnemen aan het arbeidsproces. Weinig mensen weten hoe belangrijk toegankelijkheid is, totdat ze er echt mee aan de slag gaan óf tot het moment dat ze ervaringsdeskundige zijn. Net als ik. Pas dan kom je de echte obstakels tegen.
Het goede nieuws is dat steeds meer mensen in beweging komen en bewust worden van toegankelijkheid. Iedereen moet de kans hebben om gebruik te maken van voorzieningen, informatie en dienstverlening. Wilt u zelf of als organisatie ook in beweging komen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Vanzelfsprekend kom ik graag langs - dat wil zeggen…als ik erin kan. Is de drempel (nog) te hoog? Geen punt. Bellen mag altijd!


Daarnaast staat onze deur altijd open voor iedereen die op zoek is naar hulpmiddelen voor thuis. Lees meer over hoe we u kunnen helpen met advies, zorg en ondersteuning en het huren of kopen van producten. Goed om te weten: u kunt altijd rekenen op maatwerk.Over ons imageOver ons imageOver ons image