Reserveer Hulpmiddelen voor uw gast

Ontvangt u een gast die hulpmiddelen nodig heeft reserveert u dat via het Servicepunt R&V. Of het nu gaat om een hoog-laagbed, scootmobiel, rolstoel, tillift of douchestoel wij relen dat de gewenste hulpmiddelen op de gewenste locatie komt. Wij plaatsen de hulpmiddelen indien gewenst in het gereserveerde huisje. Bij aankomst van de gast staat alles klaar. Maximale hospitality! Na vertrek van de gast halen wij de spullen weer weg. Wij regelen de facturatie direct met u gast. Soms gaat dit via de verzekering. U kunt dus de volledige service aanbieden zonder extra inspanning.

Toegankelijkheidsadvies

Elke stap is er een: het is vaak niet haalbaar om een evenement, kantoorgebouw of winkel in één klap aan te pakken en dat geeft ook niets. We bespreken samen wat jullie ambitie is en welke mogelijkheden er zijn. Ik help met net zoveel plezier met een eerste kleine verbetering als met een compleet adviestraject. Het beter toegankelijk maken van uw locatie, dus gastvrijer, is in soms met een paar aanpassing al te realiseren. Een keer van gedachten wisselen? Neem dan contact op.

Op stap in de regio met een handicap

Voor gasten met een handicap is het vaak intensief om de regio te verkennen. Een locatie bezoek zorgt vaak voor spanning. Kan ik er zelfstandig bewegen, naar het toilet gaan of zijn er andere obstakels? Het kost vaak al veel voorbereiding. U kunt zelf veel doen om informatie op uw site te plaatsen. Hier helpen wij u graag mee. Wij geven uw gast informatie over de locaties, dorpen, steden, een bezoek aan het strand of activiteiten die goed te doen zijn voor mensen met een handicap. Wij zorgen voor een naslagwerk. Een app is in ontwikkeling. Maar wij kunnen ook een toegankelijke route opmaat maken vanuit uw locatie. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met me.