1 min gelezen

Toegankelijk winkelen. 

Kan iedere (nieuwe) klant u Winkel goed bereiken? Gunt u iedereen de unieke beleving van uw winkel? Voor veel ondernemers is het vanzelf sprekend dat klanten uw locatie bezoeken. U heeft een mooi product of dienst die al door veel mensen worden afgenomen. 

Er is een grote doelgroep, zo'n 15% van uw gemeente, waar het niet vanzelfsprekend is om uw winkel te bezoeken. U realiseert zich misschien in mindere mate dat het bezoeken van winkels een zeer sociale activiteit is voor mensen. Veel mensen met een beperking gaan vaak niet de deur uit omdat bedrijven niet toegankelijk zijn.  Voor deze mensen is online winkelen de enige optie. Dat zorgt voor eenzaamheid, maar ook voor omzet die u misloopt.Met vaak een bescheiden aanpassing kan u deze groep klanten gewoon ontvangen in uw winkel. Realiseert u zich ook dat de 15% mensen binnen uw gemeente (2,5miljoen mensen in Nederland) voor 2030 is verdubbeld. Dat betekend ook dat de klanten die u nu trouw bezoeken alleen maar af zal nemen. 

Een tasje aanbieden om gekochte goederen in te doen, een telefoontje om te vragen hoe een product bevalt, even de deur openhouden doet u om uw klanten een warm gevoel te geven. Een drempelhulp om makkelijk binnen te komen met je rolstoel of rollator, een contrasterende kleurensticker op de glazen pui zodat slechtziende niet tegen de deur lopen zijn kleine aanpassingen (en niet duur) die uw gastvrijheid, uw service enorm vergroten. 

De Betue helpt u graag mee om uw locatie toegankelijk te maken. Wij inventariseren uw locatie, doen een offerte en kunnen uw locatie toegankelijk maken. U klanten zullen nauwelijks hinder vinden als wij uw locatie toegankelijk maken. Als uw locatie is aangepast is dit vaak op het basis niveau van het NLKT (NederLands Keurmerk Toegankelijkheid). Indien gewenst brengen wij u in contact met de organisatie die uw locatie keurt om in aanmerking te komen voor het keurmerk. Het grootte voordeel van het keurmerk toegankelijk is dat uw wordt vermeld op een app met meer dan 200.000 gebruikers. Via de app, en site,  zijn details te vinden welke locaties toegankelijke zijn. Niet alleen welke locaties, maar er is ook te vinden of er bijvoorbeeld een invalide toilet aanwezig is. U Winkel wordt gepresenteerd met foto`s en het is mogelijk om direct naar uw site te gaan.  Het is ook mogelijk om op uw eigensite een link te plaatsen naar de site waar te lezen is hoe toegankelijk uw locatie is. Naast het  vergroten van uw hospitality en verhogen van uw omzet laat u ook uw maatschappelijke betrokkenheid zien. 

Wij maken graag een afspraak met u. Bel 0223 754969 of mail naar info@betue.nl